Θα χρειαστούμε:
1 μέτρια γλυκοπατάτα
1 κρεμμύδι
1 καρότο
Αλάτι
Πιπέρι,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πάπρικα γλυκιά
Λίγο μπούκοβο
Παρασκευή:
Τα βράζουμε και τα χτυπάμε με ραβδό -μπλέντερ ή στο multi με μισό φλιτζάνι γάλα. (Εναλλακτικά μπορούμε με γάλα αμυγδάλου). Αν βγει λίγο πηχτό προσθέτουμε ζωμό από τα λαχανικά μας!
Συνοδεύουμε με 1 κουταλιά γιαούρτι ή φέτα!
Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)