Σούπα βελουτέ με γλυκοπατάτα και καρότο

Θα χρειαστούμε:

1 μέτρια γλυκοπατάτα

1 κρεμμύδι

1 καρότο

Αλάτι

Πιπέρι,

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Πάπρικα γλυκιά

Λίγο μπούκοβο

Παρασκευή:

Τα βράζουμε και τα χτυπάμε με ραβδό -μπλέντερ ή στο multi με μισό φλιτζάνι γάλα. (Εναλλακτικά μπορούμε με γάλα αμυγδάλου). Αν βγει λίγο πηχτό προσθέτουμε ζωμό από τα λαχανικά μας!
Συνοδεύουμε με 1 κουταλιά γιαούρτι ή φέτα!

Από Τερζίδου Δέσποινα (Διατροφολόγος)

Leave a Comment